flyingtree
Posts: 31
Joined: 09 Jun 2017, 04:47

Re: Unreal Engine 4

01 Feb 2018, 11:17

Hi flyingtree,

I've got that fixed now too. I have to test the changes a bit more. I'll commit them this evening, European time. I'll post here when I do.
Great, and thank you.
And I figure out how to get the iOS remote build pipeline working now, just add one line to the Noesis.build.cs in the IOS platform section :
PublicAdditionalShadowFiles.Add(Path.Combine(NoesisLibPath, "libNoesis.a"));
 
User avatar
hcpizzi
Site Admin
Posts: 211
Joined: 09 Feb 2012, 12:40

Re: Unreal Engine 4

06 Feb 2018, 02:19

Hi flyingtree,

Just a quick heads up, since this is taking longer than I expected. I think I finally have everything working. While adding Android support I've found other problems, and I also ran into some issues testing on Android that set me back a couple of days. I'll commit the changes tomorrow.

And thanks for the remote iOS build change. I knew that bit was missing, but even with that I still haven't managed to get the PC and Mac to get along. But I'll include your change in this commit.

Thank you for your patience and feedback.
 
User avatar
hcpizzi
Site Admin
Posts: 211
Joined: 09 Feb 2012, 12:40

Re: Unreal Engine 4

07 Feb 2018, 20:29

Alright, better late than never.

I've pushed the changes to add Android support, along with some bug fixes.

As always, please let us know if you find any problems.
 
flyingtree
Posts: 31
Joined: 09 Jun 2017, 04:47

Re: Unreal Engine 4

08 Feb 2018, 10:11

Alright, better late than never.

I've pushed the changes to add Android support, along with some bug fixes.

As always, please let us know if you find any problems.
Hi hcpizzi,

Android works fine now but iOS doesn't.
Android_iOS.jpg
 
User avatar
hcpizzi
Site Admin
Posts: 211
Joined: 09 Feb 2012, 12:40

Re: Unreal Engine 4

08 Feb 2018, 19:30

Well, that's annoying. It was the last platform I tested. I'm going to run all our samples again, but could you please post here the xaml you're using?

Sorry about this.
 
flyingtree
Posts: 31
Joined: 09 Jun 2017, 04:47

Re: Unreal Engine 4

09 Feb 2018, 03:20

Well, that's annoying. It was the last platform I tested. I'm going to run all our samples again, but could you please post here the xaml you're using?

Sorry about this.
The xaml is
<Grid xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation">
  <StackPanel VerticalAlignment="Center" HorizontalAlignment = "Center">
    <Label FontSize="50">Line AAAAAAAAAA</Label>
  </StackPanel>
</Grid>
And the device is iPhone 6 Plus, iOS version is 11.2.1
 
User avatar
hcpizzi
Site Admin
Posts: 211
Joined: 09 Feb 2012, 12:40

Re: Unreal Engine 4

09 Feb 2018, 16:28

Hi flyingtree,

I tested your scene. All our samples fill the viewport, so I didn't notice I wasn't preserving what was behind.

I'm going to commit it later, along with other changes. I'll update this thread one it's on GitHub.

Thanks for the feedback!
 
User avatar
hcpizzi
Site Admin
Posts: 211
Joined: 09 Feb 2012, 12:40

Re: Unreal Engine 4

09 Feb 2018, 18:40

The changes are up. Let me know if you run into any other problem.
 
antsonthetree
Posts: 44
Joined: 09 Jan 2018, 15:56

Re: Unreal Engine 4

10 Feb 2018, 20:32

I just updated to the latest plugin and now my xaml views are not displaying. They are just invisible. I don't get any errors in the log. Using the same BP code as before. Recompiled everything with no errors. What I see happen is this: When I set the XAML var in the Noesis View, the thumbnail turns black (this is kinda weird). Then when I create the widget and add it to the viewport I don't see any of the stuff in the xaml. I've even stripped out all but a minimal xaml (just a grid with a label in it) to make sure none of my references were broken. Tried creating new views, reimporting xaml, but no love.

Thanks
Jake
 
antsonthetree
Posts: 44
Joined: 09 Jan 2018, 15:56

Re: Unreal Engine 4

10 Feb 2018, 20:38

I do see this in the log files:
LogWindows: Failed to load '../../../Engine/NoesisGUI/Source/Noesis//NoesisSDK/Bin/windows_x86_64/Noesis.dll' (GetLastError=126)
LogWindows: File '../../../Engine/NoesisGUI/Source/Noesis//NoesisSDK/Bin/windows_x86_64/Noesis.dll' does not exist

I checked and the DLLs are in the referenced folder in my plugin structure.
HOWEVER please note the double // in the path above between Noesis//NoesisSDK.
Wonder if you have a typo somewhere in your path?

Jake

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest